Garanti för din trygghet

Swebilar erbjuder alla kunder ett garantisystem. Vi samarbetar med de ledande garantiorienterade företagen på marknaden och vi är övertygade om att vi hittar en lösning för alla våra kunder. Läs mer om våra samarbetspartners nedan:

Auto Concept

AutoConcept levererar service- och trygghetskoncept till bilbranschen.

Fördelar för dig som bilköpare:

  • AutoConcepts garantier ger dig som bilköpare maximal trygghet vid ditt bilköp.
  • Dagens bilar innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, varav den dyra elektroniken står för stor andel av reparationskostnaderna.
  • Som kund vill du på ett tryggt sätt försäkra bort eventuella skadekostnader på din bil. Vi kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattas, bilens ålder och mätarställning.

Mer info finns på www.autoconcept.se

AB Svensk Bilgaranti

Vi tillhandahåller ett garantisystem utvecklat för den Skandinaviska marknaden och tillsammans med er kunder är vi marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster. Vår strävan är att alltid ge bästa service närhelst ni behöver den. Ett brett kontaktnät och kompetenta medarbetare borgar för ett tryggt och långsiktigt samarbete.

Ledorden för AB Svensk Bilgaranti är Kvalitet, Service och Kompetens kombinerat med en god Support vilket bidrar till både bättre och lönsammare affärer för såväl köpare som säljare.

Mer info finns på www.svenskbilgaranti.se

Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta en bil som passar just dig

Ring 08-41064480 eller maila info@swebilar.se