Erfaren säljare sökes

Vi på Swe Bilar söker duktiga säljare med erfarenhet. Vi växer så det knakar och vill därför ständigt bygga på vårt säljteam.

Vem är du?

Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du är socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad, lätt för att knyta kontakter och har ett övertygande förhållningssätt för att slutföra affärer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som bilförsäljare och en grundläggande gymnasieutbildning, B-körkort och har god datorvana

Dina arbetsuppgifter

Som bilsäljare sköter du hela säljprocessen. Detta innebär att du tar emot kunder, skriver köpavtal och levererar sålda bilar. Du kommer även att fotografera inkomna bilar och annonsera dem. Förutom direkt kontakt med kunder i anläggningen, kommer du att ha kontakt med kunder via telefon och mejl.

Rekryteringsprocess

Känner du att detta är något som passar dig, så ska du skicka in ditt cv och personliga brev till angivna mejladress. Vi kollar på ansökningarna med jämna mellanrum och svarar då jobbet är aktuellt och om vi vill veta mer om just dig.

Skicka ditt cv och personliga brev till: info@swebilar.se

Kontakta oss idag så hjälper vi dig hitta en bil som passar just dig

Ring 08-41064480 eller maila info@swebilar.se